Над Київщиною та Чернівецькою областю збиті ракети армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Над Київщиною та Чернівецькою областю збиті ракети армії РФ

Над Київщиною та Чернівецькою областю збиті ракети армії РФ
Джерело:  online.ua

По всій Україні оголошено повітряну тривогу. Ракети кремлівської армії були збиті силами ППО у небі на Київщині та у Чернівецькій області. 

Джерело: інформація від керівників ОВА

Що відомо про наслідки масованої ракетної атаки окупантів по Україні 

Керівник Головного управління Нацполіції на Київщині Андрій Нєбитов повідомив про збиття ракети кремлівської армії в небі на Київщині.

Потерпілих та руйнувань немає, уламки впали на територію лісового масиву, - зазначив Нєбитов.

Нєбитов закликав усіх залишатись в укриттях під час повітряної тривоги.

Керівник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк також повідомив, що літак ЗСУ збив ворожу ракету над Дністровським районом Чернівецької області.

За його словами, пошкоджень об’єктів та будинків громадян внаслідок збиття ракети немає.

Системи ППО також працюють у Львівській області. У Львівській області працювала ППО. Деталі згодом. Залишайтесь в укриттях, - наголосив керівник Львівської ОВА Максим Козицький.

Серія вибухів сталась у Луцьку. Після атаки в деяких районах міста відсутнє електропостачання. Сповіщають також, що в місті Ковель на Волині чули вибухи. В місті, як і в Луцьку, відсутнє електропостачання та вода.

Міський голова Луцька Ігор Поліщук близько 9:40 підтвердив, що є прильоти в об‘єкт енергетики.

Відсутня електроенергія в частині міста. Зробіть запаси води. На місці працюють рятувальники. Деталі згодом, - зазначив Поліщук.

Внаслідок обстрілів є також влучання по об'єктах енергетики у Рівному та Хмельницькому. Ці міста залишились без світла та води.

Чергові ракетні обстріли від терористів, які воюють з цивільною інфраструктурою та людьми. Нічого, витримаємо. Мрія росіян про проблеми в тилу і припинення звільнення територій України - інфантильна. Ми стаємо лише зліші, щодня. А це означає, що будемо давати ще сильнішу відповідь, - наголосив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?