Над Маріуполем помітили винищувач: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Над Маріуполем помітили винищувач: з'явилися подробиці

Над Маріуполем помітили винищувач: з'явилися подробиці
Джерело:  УНН

У п'ятницю вранці, 4 листопада, над Маріуполем був помічений військовий винищувач.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
Як розповіли очевидці події, військовий винищувач пронісся о 10:40 над селищем Каменськ. За їх словами, винищувач летів на невеликій висоті - близько 50 метрів і рухався зі сходу на захід. Звук був настільки сильний, що у людей тряслися вікна і двері приватних будинків.
"Я спав. І раптом такий звук! Я думав бомбити почали. Вибігаю з дому - це винищувач. Летів низько - так, що можна було зрозуміти, що це не звичайний літак", - розповів місцевий житель.
Читайте також: Український командир назвав причину загострення боїв в районі Маріуполя
Прес-офіцер оперативно-тактичної групи сектора "Маріуполь" Олександр Кіндсфатер повідомив, що весь повітряний простір над Маріуполем під контролем.
"Я можу точно сказати - турбуватися нема про що. Це не винищувач ДНР або РФ", - сказав він.
На питання журналіста, чи український це винищувач, і якою була його мета прольоту над мирним селищем, прес-секретар відповідати відмовився.
Зараз небо над сектором "Маріуполь" закрито.
Як повідомляв ONLINE.UA, опублікований повний текст розшифровки запису переговорів екіпажу літака "Бєлавіа" з диспетчерською аеропорту Жуляни (Київ), що відбулися 21 жовтня, коли білоруський лайнер примусово повернули в київський аеропорт на вимогу Служби безпеки України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?