Над реформаторами посміюся: вірші "колишнього мента" насмішили мережі
Категорія
Україна
Дата публікації

Над реформаторами посміюся: вірші "колишнього мента" насмішили мережі

Над реформаторами посміюся: вірші "колишнього мента" насмішили мережі
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі посміялися над віршем колишнього міліціонера, в якому він скаржиться на реформаторів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку продюсера Сергія Гришина в Facebook.


Екс-правоохоронець згадав у своїй творчості президента України Петра Порошенка, колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко.



"Перебуваю в групі "менти не стануть на коліна", вечорами читаю там єресь всяку. Перепис з телеканалу Зірка і іншу ватну маячню. У групі в основному колишні менти, ображені на весь світ. Зазвичай я тихенько читаю, не коментую і взагалі не відсвічую. Але сьогодні побачив прекрасний вірш колишнього ДАІшника і зрозумів, що не можу не поділитися з вами", - пише  Сергій Гришин.



"Я взагалі ридаю звичайно, мій внутрішній філолог корчиться в нападі епілепсії", - коментує  Olena Dobrovolskaya.




"Одержання хабара співробітником прав. Органів - це і є беззаконня, причому найлютіший і з масштабними наслідками. А на території екс-совка мабуть взагалі немає тих, хто цього не робив. Всі, всі, всі до єдиного менти, включаючи шкільних друзів, яких я знав - замішані в корупції", - написав  Alex Melihoff.



Нагадаємо,  в мережі пожартували над екс-прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком, зобразивши його феєю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?