Над росіянами пожартували з допомогою Бандери
Категорія
Події
Дата публікації

Над росіянами пожартували з допомогою Бандери

Над росіянами пожартували з допомогою Бандери

У неділю, 1 січня, українців привітали з Днем народження провідника Організації українських націоналістів (ОУН) Степана Бандери, не втративши можливості при цьому пожартувати над росіянами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook батальйону "Айдар".
Як відомо 1 січня народився глава українських націоналістів Степан Бандера. З цією датою привітали українців в батальйоні "Айдар", написавши:
"Вітаємо всіх справжніх бандерівців з днем ​​народження Степана Андрійовича Бандери! Якщо діди і внуки знаходять спільну мову, значить у них одна Батьківщина і один спільний ворог!"
Читайте також: В Україні жорстоко пожартували над новорічним привітанням Путіна: з'явилося фото
При цьому в батальйоні додали фото з написом "Росіянин, пам'ятай! Вживаючи спиртні напої 1 січня ти святкуєш День народження Степана Андрійовича Бандери. Слава Україні!".



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі сміються і гнівно реагують на привітання президента Росії Володимира Путіна з новим 2017 роком для росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?