Надаль виграв матч-трилер у півфіналі Australian Open: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Надаль виграв матч-трилер у півфіналі Australian Open: опубліковано відео

Надаль виграв матч-трилер у півфіналі Australian Open: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Другим фіналістом чоловічого турніру на Australian Open-2017 став іспанець Рафаель Надаль.
Як повідомляє ONLINE.UA, Надаль в півфіналі виграв п'ятисетовий марафон у болгарина Григора Димитрова - 6: 3, 5: 7, 7: 6 (7: 5), 6: 7 (4: 7), 6: 4.
Зустріч тривала майже 5 годин.
Надаль подав 8 ейсів, виграв 45 очок віннерсами, зробивши 43 невимушених помилки. Димитров подав 20 ейсів, зробив 79 віннерів, зробивши 70 невимушених помилок.
У вирішальному сеті Надаль зробив брейк за рахунку 4: 4, після чого виграв свою подачу, реалізувавши матчбол з третьої спроби.
Читайте: Укра їнська тенісистка розбила росіянку в півфіналі Australian Open


У фіналі на нас чекає найяскравіша тенісна битва між Надалем і швейцарцем Роджером Федерером. Матч відбудеться в неділю. ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію з Мельбурна.
У Надаля величезна перевага в матчах з Федерером. Іспанець виграв 23 матчі проти 10.

Читайте: Битва сестер Вільямс: букмекери назвали фаворита жіночого фіналу Australian Open
У фіналах турнірів серії Grand Slam тенісисти зустрічалися 8 разів. Шість перемог у Надаля і дві у Федерера. Всі три попередні матчі на Australian Open, в тому числі фінал-2009, виграв Надаль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?