Надії не було: звільнені в'язні Путіна прокоментували помилування
Категорія
Політика
Дата публікації

Надії не було: звільнені в'язні Путіна прокоментували помилування

Надії не було: звільнені в'язні Путіна прокоментували помилування

Заступники голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз і Ільмі Умеров розповіли, що думають про раптове звільнення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське радіо".

Читайте також: Українське суспільство забуло про своїх героїв, - Береза про українських політв'язнів

Чийгоз зазначив, що не мав ніякої надії на звільнення і припускав, що проведе в ув'язненні весь термін. За його словами, ФСБ і СК РФ робили йому пропозиції, як вийти на свободу, а після радили просити помилування, однак він відмовлявся і продовжував заявляти про свою невинність.

Умеров розповів, що йому також пропонували просити про помилування, але він відмовлявся. В день звільнення його просто доставили на борт літака, в якому вже був Чийгоз, і заборонили з ним розмовляти.

Як повідомляв ONLINE.UA, політичні в'язні Ахтем Чийгоз і Ільмі Умеров, засуджені російським судом, 25 жовтня були доставлені в Анкару, звідки незабаром попрямують до України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?