Надійшли чудові новини із США
Категорія
Світ
Дата публікації

Надійшли чудові новини із США

Надійшли чудові новини із США
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Андрій Загороднюк заявив, що виділена США фінансова допомога Україні в розмірі 300 млн доларів дозволить Києву отримати летальну зброю. Про це він повідомив у своїх соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"На наступний рік США виділяють Україні 300 млн військової допомоги. Це, зокрема, дає нам можливість отримати летальну зброю, прибережні оборонні ракетні комплекси і протикорабельні ракети", - написав Загороднюк.

Нещодавно стало відомо, що американський лідер Дональд Трамп підписав оборонний бюджет на 2020 рік у розмірі 738 млрд доларів. У цей документ включено 300 млн доларів на військову допомогу Україні, що на 50 млн більше, ніж було в бюджеті на 2019 рік. Раніше повідомлялося, що за поточний фінансовий рік Україна отримала від США військову допомогу на 400 млн доларів і більш ніж 85% цієї допомоги вже укладені відповідні контракти.

Нещодавно, також стало відомо, що команда американського лідера Дональда Трампа планує вжити оперативних заходів для стабілізації відносин США з Україною через розслідування імпічменту, яке сильно зіпсувало відносини між двома країнами.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, команда американського лідера Дональда Трампа неочікувано для всіх почала чинити негласний опір законопроєкту сенатора Ліндсі Грема, який пропонує розширити санкції проти РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?