Надійшли хороші новини з США
Категорія
Світ
Дата публікації

Надійшли хороші новини з США

Надійшли хороші новини з США
Джерело:  online.ua

Конгресмени Палати представників підтримали рішення виділити Україні 250 мільйонів доларів на військову допомогу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Defense News"

Вказано, що даний законопроєкт був затверджений 19 вересня. На наступному тижні рішення має підтвердити Сенат Конгресу.

Згідно із документом, виділення коштів на військову допомогу буде продовжено наступного фінансового року, який починається в США з 1 жовтня.

Як відомо, наприкінці серпня Трамп доручив своїй команді з національної безпеки переглянути програму фінансування системи безпеки в Україні. Затримка зумовила критику з боку Конгресу. Washington Post писала, що адміністрація Трампа призупинила допомогу, щоб здійснити тиск на президента України Володимира Зеленського для відновлення корупційного розслідування стосовно колишнього віце-президента Джо Байдена та його сина.

Як повідомляв ONLINE.UA,  влада США вимагає у Росії  негайно звільнити всіх українців, включно із представниками кримськотатарської громади, які лишаються незаконно ув’язненими та хочуть бачити ознаки "більш активного діалогу між РФ та Україною".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?