Надію Савченко зібралися посадити майже на чверть століття: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Надію Савченко зібралися посадити майже на чверть століття: опубліковано відео

Надію Савченко зібралися посадити майже на чверть століття: опубліковано відео
Джерело:  Медіазону

Російська прокуратура просить для української льотчиці Надії Савченко 23 роки колонії загального режиму і 100 тисяч рублів штрафу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медіазону.
"Вина Савченко підтверджується матеріалами справи. Водночас, не дивлячись на очевидність в причетності Савченко, російський закон не дозволяє притягнути Савченко за ці діяння. Виходячи з викладеного, дії Савченко щодо вбивства Корнелюка і Волошина та замаху на Денисова можна кваліфікувати як вбивство за мотивами ненависті і ворожнечі, статті 30", - сказав прокурор, додавши, що Росія не може судити її за замах на шістьох громадян України.
За словами обвинувача, Савченко характеризується позитивно за місцем проживання, за місцем служби - задовільно. Ніякими психічними розладами вона не страждала і не страждає, а значить може усвідомлювати характер своїх дій.
Прокурор зазначив, що в момент скоєння злочину в стані афекту Савченко не перебувала. Імунітетом депутата Верховної Ради вона не володіє, оскільки осудні діяння вчинила до того, як стала депутатом.


Раніше адвокат Надії Савченко Ілля Полозов повідомив, що захист готовий надати як доказ невинуватості української льотчиці результати експертизи, яка підтвердила голоси, які належать екс-ватажкові бойовиків Болотову і помічникові Суркова Карпову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?