Надя пішла Крим здавати: Савченко викликала гнів у мережі своєю новою ідеєю
Категорія
Політика
Дата публікації

Надя пішла Крим здавати: Савченко викликала гнів у мережі своєю новою ідеєю

Надя пішла Крим здавати: Савченко викликала гнів у мережі своєю новою ідеєю
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко викликала гнів у мережі,  заявивши, що звільнити Донбас від окупантів можна тільки за умови відмови України від Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Щодо того, що це буде зроблено мирним шляхом, щодо того, що Росія не витримає санкцій - то це обов'язково буде здачею Криму. На якийсь певний період, як завжди, це відкладеться в довгий ящик", - заявила Савченко.
Політтехнолог Олексій Голобуцький зазначив, що Савченко повторює інструкцію Кремля.
"Савченко: Повернути Донбас можна лише шляхом здачі на час Криму". Здати б тебе як склотару назавжди. Усе. Різнобій скасовується. Всі діють по одній інструкції: "Крим в обмін на Донбас". Поспішають, дуже поспішають... ", - вважає він.
Читайте також: Поговоримо про різне: Захарченко та Плотницький запрошують Савченко до себе
Блогер Олена Монова іронічно прокоментувала чергову скандальну заяву Савченко.
"Наша Надя пішла Крим здавати. Пляшки закінчилися, мабуть, а каналізаційний люк важко котити, прилипає до рук на морозі. Коли я вже перестану лазити в новини перед сном, ох. Тепер всю ніч буде снитися, як я тримаю когось за горло", - написала вона в Facebook.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Савченко в Мінську зустрічалася з ватажками бойовиків так званих ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?