Надзвичайний Дімаш Кудайберген вперше виступить в Києві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Надзвичайний Дімаш Кудайберген вперше виступить в Києві

Надзвичайний Дімаш Кудайберген вперше виступить в Києві
Джерело:  online.ua

11 березня в Палаці Спорту відбудеться перший сольний концерт музичного феномена Дімаша Кудайбергена — відомого казахського виконавця і мультиінструменталіста, повідомляє ONLINE.UA.

Мільйони шанувальників з різних куточків землі називають його "Кращим голосом планети", "Народним Артистом Миру", "Космічним хлопцем", намагаючись розгадати секрет його магнетизму і код тяжіння.

Дімаш грає на семи інструментах та співає на дев'яти мовах. Голос з діапазоном в шість октав приголомшує з першого звуку. Йому всього 25 років. У рідному Казахстані співак отримав всі мислимі нагороди і премії. У Китаї став "Найпопулярнішим співаком Азії" за версією Top Chinese Music Awards, "Кращим закордонним співаком" за версією MTV, "Співаком року" за версією журналу "ОК" і ще десятком "най-най" за версією інших музичних премій. Його перший цифровий альбом в перші 40 секунд став платиновим. В Азії він збирає найбільші стадіони — 150 тисяч глядачів одномоментно. А своїх фанатів в 50 країнах світу він кличе dears.

"Я дав таке ім'я, бо кожен мій фанат - це продовження душі. У кожному бачу частинку своєї сім'ї. Тому що, поки є ви, є Дімаш. Я фанат своїх фанатів", - зауважив Дімаш в одному з інтерв'ю.

Про його творчість відгукуються відомі актори Дрю Беррімор і Джекі Чан, співачка Лара Фабіан виконує з Дімашем дуетні композиції, а американська модель Єва Лонгорія запрошує музиканта в якості почесного гостя гала-концертів Global Gift у Парижі та Каннах.

Дімаш збирає аншлаги в Лондоні та Парижі, підриває зали в Нью-Йорку, і відправляється в масштабний тур, куди включає й Україну. Спеціально для київського концерту Дімаш готує виняткове світлове, звукове і візуальне шоу, і звичайно ж, кращі композиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?