Надзвичайний стан у Франції: прийнято нове гучне рішення
Категорія
Світ
Дата публікації

Надзвичайний стан у Франції: прийнято нове гучне рішення

Надзвичайний стан у Франції: прийнято нове гучне рішення
Джерело:  online.ua

Нижня палата парламенту Франції - Національні збори - схвалила продовження режиму надзвичайного стану в країні до 15 липня 2017 року більшістю у голосів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал RTL.
Продовження надзвичайного стану затверджено до дати завершення президентських і парламентських виборів у Франції, пропозиція була винесена на голосування в нижню палату французького парламенту на вимогу уряду. «За» проголосували 288 депутатів, «проти» виступили 32 парламентарія.
Відзначимо, режим НС діє у Франції з листопада 2015 року: тоді в результаті терактів в Парижі загинули понад 130 осіб.
Читайте також: З'явилося відео захоплення організатора терактів в Парижі

Телеканал RTL також зазначає, що якщо ініціатива отримає схвалення верхньої палати парламенту Франції, то в країні буде встановлено найдовший період надзвичайного стану - 20 місяців.
Як повідомляв ONLINE.UA, 13 листопада 2015 року в Парижі була здійснена серія терактів, які забрали життя понад 100 осіб. Відповідальність за теракти взяли на себе бойовики "Ісламської держави".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?