Нафтогаз назвав нову ціну на газ для населення - важливі дані
Категорія
Україна
Дата публікації

Нафтогаз назвав нову ціну на газ для населення - важливі дані

Нафтогаз назвав нову ціну на газ для населення - важливі дані
Джерело:  online.ua

Офіційно стало відомо, що серпнева ціна на природний газ для побутових клієнтів ГК "Нафтогаз України" становить 3,24 грн/кубометр з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки) в рамках тарифу "Місячний". Варто звернути увагу на те, що ціна газу зросла на 0,27 грн/куб.м. через те, що ринок входить у сезон високих цін, який зазвичай настає з наближенням опалювального періоду. В Нафтогазі обіцяють, що із завершенням дії режиму ПСО публікуватимуть ціни у рамках тарифу "Місячний" на початку місяця споживання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу компанії.

Не можна не звернути увагу на те, що тариф "Місячний" - це перший тариф, який компанія пропонує своїм клієнтам. Наразі всі діючі побутові клієнти компанії автоматично переведені на цей тариф.

"Він передбачає пост-оплату за спожитий газ. Споживачі можуть зекономити 1% від загального рахунку за газ, якщо сплачуватимуть за спожитий ресурс до 15 числа місяця, наступного за місяцем споживання", - зазначається в заяві компанії.

У ГК "Нафтогаз України" наголосили, що скоро запропонують українським громадянам нові тарифні плани та інші пропозиції.

Варто таокж нагадати про те що Нафтогаз нещодавно опублікував умови продажу газу для поставок газу після завершення дії спецобов'язків - компанія пропонує укласти річний контракт на постачання газу зі щомісячним формульним визначенням ціни, яка буде відома до початку місяця постачання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з 1 серпня в Україні офіційно запрацював ринок газу для населення, в якому клієнт сам може обирати постачальника залежно від ціни та сервісу. Що важливо розуміти, на українських громадян після запуску ринку чекають дві принципові зміни - всю важливу інформацію можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?