"Нафтогаз" звільнив із посади скандального топ-менеджера
Категорія
Економіка
Дата публікації

"Нафтогаз" звільнив із посади скандального топ-менеджера

"Нафтогаз" звільнив із посади скандального топ-менеджера

НАК "Нафтогаз України" звільнила  виконавчого директора НАКу Андрія Пасішника з посади голови наглядової ради державної газодобувної компанії "Укргазвидобування" і призначила замість нього директора з розвитку бізнесу НАКу Юрія Вітренка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Відповідне рішення було прийнято 21 квітня.
Причини дострокового припинення повноважень Пасішника не вказані.
Вітренко призначений головою наглядової ради з 22 квітня терміном на 3 роки.
Крім того, "Нафтогаз" перепризначив заступника голови правління НАКу Сергія Коновця і директора казначейського департаменту НАКу Романа Чумака на посади членів наглядової ради.
У коментарі Економічній правді Пасішник заявив, що не знає подробиць його звільнення.
"Мої повноваження припинені в "УГВ" і в "Укртранснафті". Наразі я перебуваю в лікарні на стаціонарному лікуванні і подробиць звільнення не знаю", - відповів він.
Нагадаємо, в лютому 2016 року «Нафтогаз України» тимчасово відсторонив від виконання обов'язків виконавчого директора Андрія Пасішника в зв'язку з розпочатим в Національному антикорупційному бюро України кримінальним провадженням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?