Наказ про відкриття вогню - окупанти шокували новим ультиматумом проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Наказ про відкриття вогню - окупанти шокували новим ультиматумом проти України

Наказ про відкриття вогню - окупанти шокували новим ультиматумом проти України
Джерело:  online.ua

Окупаційний режим на Донбасі готується фактично до зриву перемир'я в зоні ООС. Маріонетки Кремля оголосили про намір "знищити" позиції українських сил вже найближчим часом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформаційні ресурси окупантів.

За оприлюдненими даними, наказ про відкриття вогню вже затвердив так званий ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін.

"Офіційно заявляю, що відповідно до пункту "е" додаткових заходів мною ухвалено рішення видати наказ про відкриття вогню по незаконно зведеним інженерним спорудам в районі населеного пункту Шуми (600 метрів на північний схід від населеного пункту Шуми — район знову обладнаних українських позицій з центром з координатами 48 градусів 22 хвилини 57 секунд північної широти й 37 градусів 56 хвилин 55 секунд східної довготи)", - стверджує злочинний ватажок.

Він поставив ультиматум українському командуванню — з 08:00 7 вересня жодного військовослужбовця не повинно бути в зазначеному районі. Бойовикам буцімто "не потрібні людські жертви", от тільки понад 6 років війни це жодним чином не підтвердили.

"Нам не потрібен зрив перемир'я. Ми хочемо тільки дотримання досягнутих домовленостей", - заявили в окупаційному режим.

Таким чином, бойовики хочуть рознести вщент українські позиції та водночас говорять про зацікавленість у перемир'ї.

Нагадаємо, новий режим припинення вогню став чинним з опівночі 27 липня. З того часу, за офіційними даними, з української сторони не було жодної бойової втрати.

Як повідомляв ONLINE.UA, вже понад місяць в зоні проведення Операції Об’єднаних сил триває новий режим припинення вогню. В моніторинговій місії ОБСЄ тим часом розкрили кількість порушень, які зафіксували спостерігачі станом на 2 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?