«Наливайченко не раз літав у Росію, рятував Януковича і дав наказ не чинити опір в Криму», - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

«Наливайченко не раз літав у Росію, рятував Януковича і дав наказ не чинити опір в Криму», - Рабінович

«Наливайченко не раз літав у Росію, рятував Януковича і дав наказ не чинити опір в Криму», - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Народний депутат, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович зробив заяву про те, що вимагає створення спеціальної комісії Верховної Ради з розслідування польотів колишнього глави СБУ Валентина Наливайченка для зустрічей з керівництвом РФ в своїй авторській програмі «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна », про що повідомляє ONLINE.UA, з посиланням на РБК-Україна.

«Я відповідаю за кожне слово, яке зараз скажу: не дивлячись на те, що недавно на допиті пан Наливайченко відкинув будь-які звинувачення в тому, що він літав «у ворожу країну», тим не менше 3 квітня 2015 року Валентин Наливайченко приїхав з трьома своїми помічниками в аеропорт «Жуляни», звідки відбув до Білгорода, де провів зустрічі з главою ФСБ Росії (Олександром Бортникова, - ред.) і з Сергієм Івановим (екс-керівник адміністрації президента Росії, - ред.)», - констатував політик.

Він підкреслив, що спеціально досліджував біографію Наливайченка, і тепер звертається з вимогою створити слідчу комісію з розслідування діяльності колишнього голови СБУ в ВРУ.

«Я стверджую, що Наливайченко не один раз літав до Росії, що він там вів переговори, і це він приховав від усіх, включаючи СБУ і керівництво України. Я вимагаю створення спеціальної слідчої комісії Верховної Ради, вимагаю, щоб пан Наливайченко відповів на ряд питань цієї комісії. Нехай розповість, як навчався в академії КДБ імені Андропова, де вчилися лише ті, хто приймав присягу на вірність Росії, нехай розповість про чудесне зникнення і порятунок Януковича, нехай розповість про наказ кримської «Альфі» скласти зброю і не чинити опір в Криму, нехай розповість про таємні польоти під час війни в Росію і переговорах з її керівництвом, - і тоді багато що нам всім ясніше», - упевнений парламентарій.
Крім того, він акцентував увагу на тому, що, готовий нести будь-яку відповідальність за свої твердження в разі, якщо слідча комісія не підтвердить його слова.

«Якщо ця слідча комісія підтвердить мої словами, ми з вами побачимо страшну картину, яку не бачили ніколи. Може так статися, що і вся сучасна історія України опиниться під зовсім іншим поглядом. Якщо не підтвердить - я готовий нести відповідальність політичну, моральну, кримінальну та будь-яку іншу», - заявив він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?