Нам по цимбалах. Данілов висміяв рішення Путіна та дорікнув Заходу
Категорія
Політика
Дата публікації

Нам по цимбалах. Данілов висміяв рішення Путіна та дорікнув Заходу

Нам по цимбалах. Данілов висміяв рішення Путіна та дорікнув Заходу
Джерело:  online.ua

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, Україна продовжить робити все від неї залежне, щоб забезпечити світ продовольством попри погрози держави-терориста РФ. Окрім того, він додав, що Києву насправді начхати на вихід Росії із "зернової угоди"

Джерело: "Українське радіо"

Данілов висміяв рішення РФ щодо зернової угоди

Данілов звернув увагу на те, що 4 серпня відбулося вже 97-ме засідання Ставки верховного головнокомандувача, яке тривало майже три години.

Однією із головних тем зустрічі команди Володимира Зеленського була зернова криза.

Секретар РНБО нагадав, що конкретно з країною-агресоркою у нас не було ніякої "угоди".

Що важливо розуміти, були домовленості з ООН, яка безпосередньо, згідно зі своїм уставом, відповідає за певні процеси, і були певні угоди з Туреччиною, яка має теж вихід у Чорне море.

Звідки виходила Росія – нам то по цимбалах, тому що ми з ними ніяких відносин з цього приводу не мали. Ми будемо робити те, що вважаємо за необхідне, будемо рухати кораблі з зерном туди, куди вважаємо за потрібне, і ні в кого питати дозволу не збираємось.

Данілов дорікнув Заходу, який терпить витівки РФ

Секретар РНБО не приховує, що його дивує реакція більшості західних лідерів на провокації Росії.

Він нагадав, що РФ тероризує не тільки нашу країну, а й увесь світ.

До якої межі вони будуть терпіти ці витребеньки, які робить РФ. Чи то залітаючи на територію країни НАТО, Польщі, спільно з білорусами, чи атакуючи порти Ізмаїла, які знаходяться фактично на кордоні Румунії (так само країни НАТО). Коли в них терпець урветься, нам складно сказати, але ми точно будемо робити все від нас залежне, щоб наша їжа була доступна світу.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?