Намагався зґвалтувати: відома українська співачка поділилася з фанатами моторошною історією
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Намагався зґвалтувати: відома українська співачка поділилася з фанатами моторошною історією

Намагався зґвалтувати: відома українська співачка поділилася з фанатами моторошною історією
Джерело:  YouTube

Відома українська співачка Alyosha завжди була максимально відвертою зі своїми прихильниками, проте одну із моторошних історій свого життя довго не наважувалася розповідати. Однак нещодавно артистка зізналася, що, коли була студенткою другого курсу Київського університету культури і мистецтв, ледь не стала жертвою зґвалтування в потязі. Про напад п'яного чоловіка в закритому купе вона вперше вирішила розповісти своїм фанатам, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Зірковий шлях".

Як стверджує співачка, вона поверталась з Києва до рідного Запоріжжя. Майбутня зірка опинилась у купе наодинці з п'яним чоловіком, який серед ночі спробував зґвалтувати дівчину. Вона прокинулась від того, що чоловік намагався її роздягнути.

"Я розумію, що якась рука по мені повзе. Я прокидаюся й кажу: "Що ви робите?" А цей чоловік "бахнув"… Мені 18 років, ніч, закрите купе, він сів на моє місце і почав там…", – пригадала Alyosha.

Юна дівчина кликала на допомогу, проте ані провідниця, ані пасажири вагона рятувати дівчину не поспішали. Тоді вона закуталась в простирадло і відбивалась від чоловіка до 4 години ранку, аж поки той не вийшов на своїй зупинці в Дніпрі.

"Я постійно з ним говорила, намагалася на нього кричати, перелаштувати на якісь інші думки, відволікати його, щоб він не концентрувався на мені. Це був хаос", – розповіла Alyosha.

Співачка зізнається, що після пережитого не плакала, не кричала, не зверталася за допомогою, а мовчки в стані шоку чекала на свою зупинку в Запоріжжі. Артистка не хотіла розповідати про цей інцидент навіть членам своєї родини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що реперка  Alyona Alyona представила свій новий соціальний кліп на пісню "Сумно".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?