"Напад" на банк Коломойського в Києві: СБУ прояснила інцидент
Категорія
Україна
Дата публікації

"Напад" на банк Коломойського в Києві: СБУ прояснила інцидент

"Напад" на банк Коломойського в Києві: СБУ прояснила інцидент
Джерело:  interfax.com.ua

Люди зі зброєю в камуфляжі, які з'явилися в київському відділенні «Приватбанку», виявилися співробітниками Служби безпеки України, які проводили затримання кур'єра конвертаційного центру.
Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська, передає ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».
"Співробітники СБУ в рамках розслідування кримінального провадження про діяльність конвертаційного центру затримали в приміщенні відділення ПриватБанку в Києві людину, яка обґрунтовано підозрюється у тому, що була кур'єром конвертаційного центру", - розповіла вона.
Також Гітлянська додала, що операція проводилася в відділенні банку, тому що підозрюваний є співробітником цього відділення.
За її словами, затримання проводилося в рамках розслідування виробництва, відкритого за статтею «фінансування тероризму».
Водночас спікер СБУ підкреслила, що до самого банку у спецслужби «немає абсолютно ніяких претензій», і те, в чому підозрюється затриманий, не має ніякого відношення до діяльності банківської установи, одним з власників якої є відомий бізнесмен Ігор Коломойський.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ПриватБанку з гумором відреагували на заяву прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва про відсутність грошей, зроблену ним в Криму, і придумали новий жарт на цю тему.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?