Напад на сім'ю замміністра: в поліції розкрили нові подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Напад на сім'ю замміністра: в поліції розкрили нові подробиці

Напад на сім'ю замміністра: в поліції розкрили нові подробиці

У Національній поліції розповіли подробиці  нападу на сім'ю заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлії Клименко, який відбувся 7 травня в Переяславі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ НП в Київській області.
Раніше Клименко заявляла про те, що в місті Переяслав-Хмельницький на парковці біля готелю «Артак» стався конфлікт між її сім'єю і двома місцевими підприємцями.


"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За словами потерпілої, вона з чоловіком та двома дітьми приїхали до Переяслав-Хмельницького на екскурсію. У місті вони заблукали і вирішили розвернути транспорт в іншому напрямку біля одного з готелів.
У цей час під’їхала інша іномарка, з якої вийшов водій, його пасажир і накинулися на них. З нецензурною лайкою, погрозами та кулаками через незачинене вікно накинулися на дітей, а потім, коли вийшли батьки на захист, побили і їх.", - говориться в повідомленні.

Слідчим відділом Переяслав-Хмельницького відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі сторони конфлікту встановлені. Триває досудове розслідування.


Раніше повідомлялося, що  в Києві активно рекламуються автомобільні поїздки до окупованого росіянами Крим у.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?