Напад з фекаліями на російську журналістку: з'явилося відео моменту
Категорія
Світ
Дата публікації

Напад з фекаліями на російську журналістку: з'явилося відео моменту

Напад з фекаліями на російську журналістку: з'явилося відео моменту
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео, на кадрах якого відображено момент того, як  відому російську журналістку Юлію Латиніну обливають фекаліями.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі «люда гор».


Нагадаємо, 20 серпня двоє невідомих напали на Латиніну біля готелю "Україна" в Москві, обливши фекаліями. Журналістка при цьому заявила, що атака була ретельно спланована, а зловмисники вистежували її протягом декількох тижнів.



Як повідомляв ONLINE.UA,  за словами Латиніної, напади були пов'язані з "організацією кремлівського ресторатора Пригожина". Журналістка також підкреслила, що якщо кремлівська влада не вживатиме заходів у відповідь, щоб покарати зловмисників, то президента РФ Володимира Путіна очікує сумна доля. 


"Облили мене лайном чи ні, насправді не має значення. Це жарти. Але якщо його не зупинити (а зупинити його можна одним дзвінком), будуть трупи реальні. І в лайні буде вже не президентський кухар, а Володимир Володимирович Путін", - сказала Латиніна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?