Нардеп Добкін пояснив дивну поведінку в Раді: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп Добкін пояснив дивну поведінку в Раді: з'явилося відео

Нардеп Добкін пояснив дивну поведінку в Раді: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Дмитро Добкін прокоментував свою поведінку у Верховній Раді, яка потрапила на камери: розповів, що він пив, а також пояснив, чи купував тур вартістю в 135 тисяч євро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар Добкіна « 112-Україн а».
Добкін розповів, що дорогий тур не купував, пив воду «Моршинську», ніяких наркотиків не вживав, а дійсно має проблеми зі здоров'ям.
"Це була одна з пропозицій», - сказав Добкін на прохання прокоментувати зображення на його мобільному телефоні з приводу покупки туру вартістю 135 тисяч євро.
«Я дійсно збираюся на новорічні канікули поїхати з сім'єю відпочивати. Чомусь вибрали найдорожчий варіант, хоча там були пропозиції в рази дешевше. На сьогоднішній день я ще нічого не купив. Якщо я щось придбаю, і журналісти це дізнаються, я із задоволенням надам інформацію. Як будь-яка нормальна людина, я б хотів поїхати якомога дешевше... Куди я поїду, для себе я ще не вирішив", - сказав Добкін.
"Ніяких наркотичних або алкогольних речей я не вживав. Всі ми живі люди, всі ходимо під богом. Дійсно в мене є певні проблеми неврологічного характеру, але це стосується особисто мене. Це питання, пов'язані з моїм здоров'ям. На відміну від багатьох здорових депутатів, ні на кого в бійки я не кидаюся, нікого не ображаю. Це така тема, яку не хотілося б обговорювати", - також заявив Добкін.
Він також повідомив, що готовий пройти психіатричну або наркологічну експертизу за умови, що його колеги також пройдуть через подібну процедуру.
"Деякі депутати, які мене звинувачують з високих трибун, за два роки в ВР так обросли жиром, що, коли я це бачу, то стає смішно, коли чую такі звинувачення на свою адресу. Особисто я займаюся спортом, веду здоровий спосіб життя і того ж бажаю і всім іншим людям. Якби ті люди проходили її (експертизу - Ред.) разом зі мною, то я б не відмовився", - запевнив Добкін.
Відповідаючи на питання, що він пив, коли відходив зі свого місця в Раді, Добкін сказав, що це була вода «Моршинська».




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше брат народного депутата Дмитра Добкіна Михайло, екс-губернатор Харківської області, також прокоментував відеоролик з кадрами нардепа Добкіна у Верховній Раді, на яких було зображене придбання Дмитром Добкіним дорогого туру і його доволі дивна поведінка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?