Нардеп Дубневич може отримати ще одну підозру: що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп Дубневич може отримати ще одну підозру: що відомо

Нардеп Дубневич може отримати ще одну підозру: що відомо
Джерело:  24 канал

Підозрюваний у присвоєнні коштів "Укрзалізниці" нардеп Ярослав дубневич може отримати другу підозру. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами прокурора Спеціальної антикорупційної прокуратури Віталія Пономаренка, правоохоронці просять про арешт підозрюваного. Вони вважають, що на волі Дубневич може впливати на свідків у справі на свою користь. Йдеться також про заставу у 93 мільйони гривень.

"Ми вважаємо, що сьогодні здійсниться розслідування щодо інших можливих обставин, в тому числі, перевіряючи діяльність групи підприємств, пов’язаних з ТОВ "Корпорація КРТ" в межах інших кримінальних правопорушень. Тому не виключено, що, можливо, буде оголошено підозру ще по інших епізодах злочинної діяльності", - пояснив Пономаренко.

Захист народного депутата стверджує, що Дубневича не потрібно заарештовувати, а друга підозра не може мати грунтування. В іншому випадку адвокат наполягає на найм'якішому сценарії - особистому зобов'язанні та особистих поруках колег посадовця.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ярослав Дубневич заявив, що експертні висновки не знайшли жодних збитків "Укрзалізниці". Зафіксовано нібито лише зменшення активів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?