Нардеп, котрий розмахував пістолетом, наробив галасу в мережі: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Нардеп, котрий розмахував пістолетом, наробив галасу в мережі: опубліковано відео

Нардеп, котрий розмахував пістолетом, наробив галасу в мережі: опубліковано відео

У мережі бурхливо обговорюють відео з інцидентом навколо народного депутата Володимира Парасюка, який розмахував пістолетом в  готелі, намагаючись "розібратися" із журналістом, котрий зняв на відео його перебування в тилу під час акції з блокади Донбасу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане журналістом Андрієм Дзіндзем в Facebook.
"На цих кадрах видно, що Парасюк ломився в мій номер в Бахмуті, озброєний не тільки карабіном, але і пістолетом. Яка-то у нього нав'язлива потреба вирішувати всі питання у форматі бійки. Дуже зручно, враховуючи депутатську недоторканність", — написав він.
При цьому Дзіндзя звернув увагу на те, що нардеп, демонструючи зброю, "порушив елементарні норми безпеки — пістолет був спрямований дулом в мій бік".


Читайте також: Володимир Парасюк: у мене є пістолет, я з ним навіть до Ради ходжу


"До речі, карабін теж був у неналежному вигляді: без чохла і з пристебнутим ріжком", — зазначив він.



У соціальних мережах поява відео з озброєним нардепом викликало бурхливу реакцію.








Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA Володимир Парасюк зізнався, що в нього є пістолет, з яким він ходить навіть на засідання Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?