Нардеп Мосійчук прийшов на прямий ефір п’яним – відео
Категорія
Події
Дата публікації

Нардеп Мосійчук прийшов на прямий ефір п’яним – відео

Нардеп Мосійчук прийшов на прямий ефір п’яним – відео
Джерело:  online.ua

Глядачі телеканалу ZIK були шоковані, коли побачили на вчорашньому прямому ефірі народного депутата Ігоря Мосійчука в нетверезому стані.

Як повідомляє ONLINE.UA, поведінка колишнього соратника Олега Ляшко ледь не зірвала хід телепрограми. Глядачі, замість того, щоб ставити народному обранцю актуальні питання про ситуацію в державі, телефонували в ефір з порадами Мосійчуку «випити ще чарку» чи «похмелитися».

Сам депутат, схоже, не сильно переймався претензіями своїх виборців. На зауваження про те, що він має явні ознаки алкогольного сп’яніння, Ігор Мосійчук відповів лаконічно:

«Ви можете оцінювати, як завгодно. Я перебуваю в стані, в якому я є», – заявив депутат.

Крім того, Мосійчук висловив припущення, що всі ці дзвінки робляться з метою його дискредитації людьми, «які направляються з певного центру».

«Всі ці виродки, які телефонують і розповідають: «Нетверезий стан, ідіот, дурень» тощо. Це все люди, які направляються з певного центру. Господи, дай їм розуміння... Не будемо уточнювати (з якого центру), але ми всі розуміємо, з якого», – додав Мосійчук.

Сьогодні народний депутат висловив нову версію того, чому він справляв враження п’яного. За словами Ігоря Мосійчука, причина не в алкоголі, а «медичних процедурах: припіканні виразки і гастроскопії під наркозом». Про це депутат написав у своєму Facebook.

Нагадаємо, що два роки тому нардеп Мосійчука напав на Міхеіла Саакашвілі, що теж було знято на відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?