Нардеп назвав причини затримки з призначенням прем'єра
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп назвав причини затримки з призначенням прем'єра

Нардеп назвав причини затримки з призначенням прем'єра

У парламентської коаліції було три місяці до відставки голови Кабміну, аби продумати можливі варіанти розвитку ситуації і владнати кадрові розбіжності, але в потрібний момент знайшлося мільйони причин нічого не робити.

Про це розповів народный депутат від фракції БПП Мустафа Найєм, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.

«Але ж було майже три місяці, аби продумати усі варіанти розвитку подій, кадрові пакети, владнати розбіжності зацікавлених осіб і підготувати ретельний план створення більшості, обрання нового прем'єра і уряду. Три місяці!» — зазначив він.


При цьому депутат підкреслив, що, «коли прийшов час діяти, знайшлося мільйони причин нічого не робити».

«Свій спікер виявився не зовсім "своїм хлопцем", кадрів виявилось мало, іноземці влаштували, а партнери раптом стали угодонездатними...», — перерахував Найєм.

У той же час, у затягуванні з призначенням прем'єра, на думку нардепа, є «лише одне пояснення».


«У тих, хто домовляється, немає однієї спільної мети або лідера, який би міг цю мету нав'язати і повести за собою. Немає команди, для якої досягнення спільної мети важливіше власних "хочу". Спільне їм просто нецікаве, не запалює; а перед обличчям відповідальності це ще й лякає. Все інше — обставини, які були з нами завжди. Це не failed state. Це безпорадність», — резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про невдалі перемовини щодо складу нового Кабміну під керівництвом Володимира Гройсмана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?