Нардеп Рабинович став першим ведучим української програми з Європи
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп Рабинович став першим ведучим української програми з Європи

Нардеп Рабинович став першим ведучим української програми з Європи
Джерело:  online.ua

Український телеканал "112 Україна" похвалився новаторським ефіром – в неділю, 5 березня, під час програми "Хто кому Рабинович" канал вперше провів прямий – міжнародний – ефір із ведучим Вадимом Рабиновичем, який на момент її виходу перебував у Берліні.
Як повідомляє "112 Україна", таким чином було доведено, що навіть якщо ведучий під час ефіру програми знаходиться в іншій країні – це не причина для відсутності програми в ефірі.
За словами телевізійників, в цей раз вдалося синхронізувати роботу ведучого – народного депутата України, лідера політичної партії "За життя" Вадима Рабиновича, який перебував у Берліні, з випусковою групою в Києві, мобільною студією, з вільним мікрофоном на Майдані, прямими включеннями з камер квадрокоптерів, які показували мобільну студію з повітря, а також дзвінки телеглядачів і навіть питання з соціальних мереж, причому все це укласти в стандартний випуск програми.
"Ми не просто зробили, а реалізували без втрати ефекту присутності. У нашій команді кожен розуміє свою роль у процесі створення ефіру. Ми не можемо собі дозволити нескінченні тракти і репетиції. І вже навчилися продумувати кожну деталь і швидко реагувати, якщо щось йде не так", – розповів технічний директор Дмитро Скидан.
Як кажуть на каналі 112, це був непростий ефір з великим обсягом вхідної інформації, яка пересилалася з України до Німеччини, звідти поверталася і без затримки видавалася глядачам. Протягом самого ефіру у студію телеканалу надійшло понад 26 тисяч дзвінків, що підтверджує популярність програми.
Унікальний по своїй природі випуск традиційно отримав хороші результати перегляду, та за показниками частки – 3,81% і рейтингу – 1.72% дозволив проекту зайняти 8 сходинку в переліку програм загальнонаціональних каналів у цьому слоті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?