Нардеп від БПП потрапив у скандал з квартирами і бухгалтером Луценка: з'явилися документи
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп від БПП потрапив у скандал з квартирами і бухгалтером Луценка: з'явилися документи

Нардеп від БПП потрапив у скандал з квартирами і бухгалтером Луценка: з'явилися документи
Джерело:  Наші гроші

Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Гліб Загорій 17 жовтня придбав 8 приміщень у колишнього бухгалтера сім'ї генпрокурора Юрія Луценка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Нашi грошi.
Як свідчать дані реєстру нерухомості, мова йде про 7 квартир і одне нежитлове приміщення в будинку по вул. Еспланадна, 32В в Печерському районі Києва. У вересні цього року весь будинок продавався за $5,3 млн.
Водночас в розпорядженні видання є виписка станом на 7.09.2016 р, згідно з якою власником цієї нерухомості була Світлана Риженко, 67-річна жінка, яка проживає в селі Зазим'я Київської області.
Ці приміщення здавало в оренду ТОВ «Бізнес-центр «Лотос», власником якого є Олександр Луценко - син генпрокурора Юрія Луценка. Раніше в інтерв'ю виданню Риженко підтвердила наявність у неї квартир на Еспланадній.
Риженко придбала нерухомість на Печерську в 2009 році. В інтерв'ю вона не змогла переконливо пояснити, звідки взяла кошти на придбання квартир. Жінка розповіла, що була бухгалтером ТОВ «Українські новітні телекомунікації», що належав родині Луценко, а перед цим працювала в Антимонопольному комітеті, де тоді також працювала дружина генпрокурора Ірина Луценко.
Новий власник нерухомості Гліб Загорій є власником фармацевтичної компанії «Дарниця» і вважає себе другом Юрія Луценка. У фракції БПП входить до неформальної "групи Третьякова», до якої відноситься і дружина генпрокурора народний депутат Ірина Луценко.
24 жовтня, через тиждень після продажу нерухомості Загорію, Луценко заявив, що його родина не володіє величезним будинком в центрі Києва, оформленим на бухгалтера його дружини: «Офіційно заявляю: ніяким будинком в Києві ні я, ні члени моєї родини не володіють... електронну декларацію заповнюю і здам вчасно», - написав він у Facebook.
На сьогоднішній день декларація Гліба Загорія ще не опублікована.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше народний депутат Сергій Лещенко розповів, що Юрій Луценко є власником "величезного будинку" в центрі Києва, який оформлений на бухгалтера його дружини.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?