Нардеп вразив сумами витрат на одяг, соцмережі в шоці: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп вразив сумами витрат на одяг, соцмережі в шоці: з'явилися фото

НАЗК
Нардеп вразив сумами витрат на одяг, соцмережі в шоці: з'явилися фото

Народний депутат від фракції "Народний фронт" Ігор Котвицький задекларував придбання дорогої брендового одягу та аксесуарів загальною вартістю понад 0,6 мільйона гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на електронну декларацію нардепа, яка опублікована на сайті Національного агентства по запобіганню корупції.
Згідно з даними про зміни майнового стану, 30 вересня Котвицький придбав дві куртки Brunello Cucinelli. Одну - за 101 474 гривні, друга - за 174 164 гривні.


У Brunello Cucinelli він також купив костюм вартістю 109 615 гривень.


Крім цього, 30 вересня він купив сумку Christian Dior 95 950 гривень.


В цей же день Котвицький придбав пальто Loro Piana за 127 933 гривень.


У змінах майнового стану Котвицький задекларував отримання дивідендів і відсотків на загальну суму 17 022 973 гривень. Дивіденди він отримав від ТОВ "Інвестор-Атіка" і ТОВ "Сахалінське - 1". Відсотки нардеп отримав від АТ "Ощадбанк", ВАТ "Альфа-банк" і ВАТ "Ощадбанк".
У декларації за 2015 рік Котвицький задекларував 66 774 867 гривень сукупного доходу. Тоді в декларації він відзначав, що тримає на рахунках в банках 276 938 498 гривень.
Як відомо, НАБУ розслідує вивiд Котвицьким понад 40 мільйонів доларів за кордон влітку 2015 року. Суд надав антикорупційному бюро доступ до ряду рахунків і банківських документів в цій справі. Спеціалізована антикорупційна прокуратура з 31 грудня 2015 року здійснює процесуальне керівництво в справі про незаконне збагачення Котвицького. Це справа була об'єднана з іншою - від 23 вересня 2015 року, розслідування якого здійснювало МВС, підконтрольне Арсену Авакову.
Котвицький є соратником і бізнес-партнером Авакова. Глава МВС стверджує, що Котвицький вивів ці 40 мільйонів доларів за кордон законно.
Відзначимо, що користувачі мережі в шоці від таких витрат депутата на брендовий одяг.






Як повідомляв ONLINE.UA, міністерство юстиції вже найближчим часом передасть у розпорядження Національного агентства по запобіганню корупції повністю робочий і максимально наповнений Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?