Нардеп з фракції Порошенка виявився власником храму: соцмережі в шоці
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп з фракції Порошенка виявився власником храму: соцмережі в шоці

Нардеп з фракції Порошенка виявився власником храму: соцмережі в шоці
Джерело:  online.ua

Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Анатолій Матвієнко задекларував 1,5 мільйона гривень готівки, а також вказав, що є власником храму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані його електронної декларації за 2015 рік, опубліковані на сайті Національного агентства з попередження корупції.
У доходах Матвієнко вказані 80 048 гривень заробітної плати, 31 876 гривень пенсії, 3128450 гривень - повернення безпроцентної фінансової допомоги, 17 308 - соціальні виплати.
Серед об'єктів нерухомості, зазначених у декларації, - будівля Храму Успіння Пресвятої Богородиці в населеному пункті Бирлівка Бершадського району Вінницької області.
Також у володінні депутатів і його родичів вказано 10 земельних ділянок і два автомобіля.
При цьому новина про те, що Матвієнко володіє храмом, викликала шквал обурення в соціальних мережах.
«Заступник голови фракції БПП задекларував храм ...Храм, Карл!», - обурюється користувач Twitter «Без Табу».



«У депутата БПП Матвієнка є свій храм, в якому він ловить покемонів», - іронізує користувач «MaklerOK».



Як повідомляв ONLINE.UA, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у своїй електронній декларації вказав активи в банківських металах, в гривнях і у валюті, а також колекцію дорогих вин, зброї та антикваріат. Запис Авакова в соцмережі про вина розвеселив користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?