Нардеп з різкими висловлюваннями заявив про вихід з БПП
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп з різкими висловлюваннями заявив про вихід з БПП

Нардеп з різкими висловлюваннями заявив про вихід з БПП
Джерело:  online.ua

Депутат з парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Віталій Чепинога в грубій формі повідомив про свій вихід з фракції і заявив, що не боїться, що  його позбавлять мандата, як планують зробити з Фірсовим і Томенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.


"Думаю, треба якось підтримати морально Фірсова та Миколу (Миколу Томенка, - ONLINE.UA)... А як?... Коротше, офіційно заявляю про вихід з фракції БПП, як ублюдочної, тупої структури, аж до позбавлення мандата (неабияк наляканий)... До побачення, леді і джентльмени... Дякую за увагу...", - написав Чепинога.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Микола Томенко вийшов з БПП  через незгоду з голосуванням за державний бюджет.


Пізніше,  Єгор Фірсов оголосив, що покидає БПП  через те, що не хоче залишатися в одній фракції з Ігорем Кононенко.


Пізніше, прес-служба БПП повідомила, що з'їзд прийняв рішення про зміни у виборчому списку партії, виключивши з нього кандидатів, які не беруть участі в партійній діяльності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?