Нардеп запропонував дотепний план призначення прем'єра
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп запропонував дотепний план призначення прем'єра

Нардеп запропонував дотепний план призначення прем'єра

Народний депутат від фракції "БПП" Сергій Лещенко запропонував призначити прем'єр-міністром голову Міністерства фінансів Наталію Яресько.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
"У мене є пропозиція, яка привабливе своєю новизною. Ви пам'ятаєте, як місяця півтора тому нас переконували, що найкращим прем'єром була б Наталія Яресько, але от лихо - за неї тільки дві фракції БПП і "Народний фронт", а сумарно не виходить 226. Однак за останні півтора місяці Гройсман і Банкова дотягли чисельність двох найбільших фракцій коаліції до 226. Еврика! Якщо з Гройсманом не виходить, тоді давайте запропонуємо посаду прем'єра Яресько! Ми ж не станемо вірити, що депутати, які почали масово входити в БПП, робили це під певні компенсатори від прем'єра Гройсмана або віце-прем'єра Ковальчука. І ми ж не думаємо, що перші особи країни водили всіх громадян за ніс, розповідаючи, що готові підтримати Яресько, але просто немає голосів", - написав Лещенко.
Депутат вважає, що в зв'язку з тривалим прийняттям рішення про новий Кабмін, переговори з Гройсманом потрібно розірвати.
"Тому мій план Б - розриваємо переговори з Гройсманом, який ніяк не прибудує всю вінницьку діаспору в Кабміні, і пропонуємо двома фракціями Яресько на пост прем'єр-міністра. Упевнений, що і Самопоміч підтримає її кандидатуру, і західні партнери України", - додав Лещенко .
Раніше  нардеп повідомляв про безуспішний хід переговорів про склад нового Кабінету міністрів під керівництвом Володимира Гройсмана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?