Нардеп запустила цікавий флешмоб в соцмережах: приєднався навіть Порошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп запустила цікавий флешмоб в соцмережах: приєднався навіть Порошенко

Нардеп запустила цікавий флешмоб в соцмережах: приєднався навіть Порошенко
Джерело:  online.ua

Народний депутат Вікторія Сюмар оголосила флешмоб в соцмережі з приводу закону про квоти на україномовні пісні в радіоефірах, який набув чинності: учасники флешмобу повинні опублікувати свою улюблену пісню українською мовою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Вікторії Сюмар.
«Я ніколи такого не робила, але сьогодні хочу оголосити флеш-моб. Тут, в ФБ. На улюблену українську пісню. Адже саме сьогодні починає діяти наш закон, і з сьогоднішнього дня кожна четверта пісня в радіоефірі повинна бути українською», - написала Сюмар.
Сама Сюмар до свого запису прикріпила пісню Сестер Тельнюк і KozakSystem «Повертайся живим».
До акції незабаром приєднався президент України Петро Порошенко.
"Приєднуюся до флешмобу Вікторії Сюмар, яка ініціювала важливий законопроект на підтримку української пісні в радіоефірі", - написав Порошенко.
Як улюблену президент вказав пісню "Веселі, брате, часи настали" групи "Океан Ельзи". "Та нам з тобою своє робити, Відкрити очі і далі йти!», - процитував Порошенко словами пісні.
Не відстав від президента і його прес-секретар Святослав Цеголко, який поділився в своєму Twitter піснею "Люби ти Україну!" гурту ТІК.
«Так я люблю Україну. Я тут народився и тут хочу жити. Так я люблю Україну. Сильно люблю и буду любити», - процитував Цеголко слова пісні.
«З Мінська приєднуюся до флешмобу української пісні. Моєму настрою і налаштуванню відповідає, звичайно, "Лєнта за лєнтою»)», - написала у своєму Facebook перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, дівчина народного депутата Сергія Лещенка діджей Анастасія Топольська прокоментувала свою відмову вести радіо-шоу з україномовною музикою, відповідно до закону про квоти в радіоефірі, що викликало чергову хвилю в соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?