Нардеп заявив, що у мера Одеси цілих два російських паспорта: опубліковані фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп заявив, що у мера Одеси цілих два російських паспорта: опубліковані фото

Нардеп заявив, що у мера Одеси цілих два російських паспорта: опубліковані фото

Позафракційний депутат  Єгор Фірсов, якого фракція БПП позбавила мандата, опублікував документи, що нібито свідчать про наявність у мера Одеси Геннадія Труханова російського паспорта.
Про це він написав у своєму блозі на  Українській правді, передає ONLINE.UA.
"Управління Служби безпеки України в Одеській області, заявило що у мера Одеси Труханова немає російського паспорта. Нібито він був допитаний з цього приводу, все заперечував, і це послужило підставою для гучної заяви СБУ. Якщо СБУ не вміє працювати, я їм допоможу. Нижче представлені документи, які неспростовно доводять факт російського громадянства Геннадія Труханова", - написав нардеп.
Він додав, що у мера Одеси не один, а два російських паспорта.
"У мера Одеси, виходячи з документів, є навіть 2 російських паспорта, один виданий в Московській області, а інший в Дагестані. Так що після Донецька, кадировцi цілком можливо "приїдуть звільняти" Одесу. Труханов нібито втрачав паспорт, це послужило причиною отримання нового", - додав Фірсов, опублікувавши відповідні документи.
Також він попросив правоохоронні органи вважати дану публікацію "офіційним зверненням".
Нагадаємо,  журналісти програми Слідство.Інфо провели розслідування і знайшли безліч компроматів на мера Одеси Геннадiя Труханова, а також дізналися, що насправді він громадянин Росії.
Мер Одеси  Геннадій Труханов, коментуючи підозри в тому, що у нього і 28 депутатів міської ради є російське громадянство, сказав, що це невдалий першоквітневий жарт.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?