Нардепа "Слуги народу" спіймали на кнопкодавстві - відео з Ради
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепа "Слуги народу" спіймали на кнопкодавстві - відео з Ради

Нардепа "Слуги народу" спіймали на кнопкодавстві - відео з Ради
Джерело:  Чесно

Нардеп фракції "Слуга Народу" Сергій Литвиненко "попався" на кнопкодавстві на користь свого колеги, ймовірно - Олександра Скічка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Чесно".

За журналістською інформацією, акт кнопкодавства стався на місці, де зареєстрований Скічко, проте невідомо, чи дійсно його картка була використана.

"Факт порушення Конституції, який був зафіксований завдяки трансляції “Радіо Свобода”, мав місце 3 вересня о 17:52, під час голосування за включення до порядку денного сесії законопроекту про внесення змін до статей 85 та 101 Конституції (щодо уповноважених ВРУ) та його направлення до Конституційного суду (постанова №1016/П)", - стверджує громадський рух.

Цікаво, що того ж дня після роботи у Раді Литвиненко зробив публікацію у Facebook, яка засуджувала прогули, кнопкодавство. Він наголосив на планах "слуг" запровадити законодавство, яке каратиме за подібні порушення позбавленням мандату.

Слід зазначити, перший випадок кнопкодавства в історії Ради 9-го скликання стався 10 вересня. Порушників став нардеп Олександр Ковальов, що голосував за Максима Єфімова.

Як повідомляв ONLINE.UA, спікер Дмитро Разумков заявив про неприпустимість кнопкодавства в оновленому парламенті. Він нагадав про прийняття у майбутньому законопроектів, що зроблять це явище неможливим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?