Нардепи-АТОшники зробили жорстку заяву про блокаду Ради
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепи-АТОшники зробили жорстку заяву про блокаду Ради

Нардепи-АТОшники зробили жорстку заяву про блокаду Ради
Джерело:  Укрінформ

Народні депутати - учасники АТО з різних фракцій заявили, що блокування роботи Верховної Ради воюючої країни є злочином.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Відповідну заяву зачитав спікер парламенту Андрій Парубій.
«Надійшла заява від народних депутатів: в зоні АТО вперше за багато тижнів російськими найманцями були застосовані системи залпового вогню «Град». Ситуація на фронті суттєво загострилася. Ми, народні депутати України з різних фракцій, учасники АТО, вважаємо, що блокувати роботу парламенту воюючої країни - це злочин. Як наші побратими тримають зовнішній фронт на сході, так ми не повинні допустити прориву нашого внутрішнього фронту тут, у Верховній Раді України», - зачитав він.
У заяві також говориться про те, що «ті, хто зривають роботу парламенту під будь-якими приводами, свідомо чи несвідомо грають на руку ворогові».
Нагадаємо, 5 липня депутати від фракції "Батьківщина" і представники від Радикальної партії заблокували трибуну Верховної Ради з вимогою знизити тарифи на комунальні послуги.
Також повідомлялося, що 7 липня депутати-члени коаліції розблокували трибуну Верховної Ради.
Після цього лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що депутати його фракції оголосили сидячий страйк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?