Нардепи в Раді влаштували перепалку, літали предмети
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепи в Раді влаштували перепалку, літали предмети

Нардепи в Раді влаштували перепалку, літали предмети
Джерело:  interfax.com.ua

У Верховній Раді на засіданні комітету з питань податкової і митної політики сталася перепалка, в ході якої народні депутати кидали один в одного предмети, які опинилися у них під рукою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
Інцидент стався в ході обговорення законопроекту №5368 "Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні").
Перший заступник глави комітету Андрій Журжій з фракції "Самопоміч" кинув в одного з колег ручкою, на що той відповів кидком пластикової пляшки.
Читайте також: Скандаль ний нардеп пояснив свою любов побитися: опубліковано відео
Варто зазначити, що в засіданні комітету брали участь перший віце-прем'єр - глава Мінекономрозвитку Степан Кубів і міністр фінансів Олександр Данилюк.
Додамо також, що законопроекти №5368 і №5131 про правки до Бюджетного кодексу (щодо удосконалення складання та виконання бюджетів), а також №5132 про правки до Податкового кодексу (щодо забезпечення збалансованості бюджетний надходжень у 2017 році) є базовими документами для прийняття держбюджету- 2017. Раніше ці проекти були прийняті в першому читанні.
Комітет вже рекомендував проекти №5131 і №5132 для прийняття в цілому. Як повідомив спікер Верховної ради Андрій Парубій, наразі тексти документів роздаються депутатам, щоб провести їх слухання в парламенті ще сьогодні.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше народний депутат від фракції "Народний фронт" Михайло Гаврилюк дав прогноз щодо термінів ухвалення Держбюджету-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?