Нардепи вже скаржаться на цькування через декларації: в соцмережах регочуть
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепи вже скаржаться на цькування через декларації: в соцмережах регочуть

Нардепи вже скаржаться на цькування через декларації: в соцмережах регочуть

Народний депутат і глава фракції БПП Ігор Гринів поскаржився на те, як в Україні обговорюють електронні декларації політиків, назвавши це цькуванням.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
У кулуарах парламенту Гринів заявив журналістам, що депутати зберігають заощадження в готівці, оскільки не довіряють банківській системі.
"Мені задавали це питання, я думаю, що можна вважати", - сказав він.
Депутат поскаржився на висвітлення е-декларування.
"Таке цькування... Якби це виглядало нормально з прозорістю - я готовий бути повністю прозорий. Але якщо це цькування - просто нецікаво", - додав глава БПП.
Користувачів мереж така реакція нардепа розсмішила.



Нагадаємо, раніше Гринів хотів засекретити від громадськості цілий перелік інформації про майно депутатів і чиновників, наприклад, пропонував не оприлюднювати в електронних деклараціях інформацію про готівкові кошти, подарунки, відомості про цінне рухоме майно і скасувати кримінальну відповідальність за помилки в деклараціях.
Як повідомляв ONLINE.UA, Ігор Гринів відмовився пояснити походження своїх доходів і певного майна сім'ї. У декларації нардепа за 2015 рік зазначений сукупний дохід 577 тисяч гривень, з яких 77 тисяч - заробітна плата. А 500 тисяч гривень отримано від продажу рухомого майна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?