Нарешті названа причина отруєння Навального - шокуюча інформація
Категорія
Політика
Дата публікації

Нарешті названа причина отруєння Навального - шокуюча інформація

Нарешті названа причина отруєння Навального - шокуюча інформація
Джерело:  online.ua

Речниця відомого російського політика Олексія Навального, Кіра Ярмиш, повідомила шокуючу новину - вона офіційно заявила про те, що в організмі опозиціонера знайшли смертельно небезпечну отруту. Варто звернути увагу на те, що транспортна поліція не розголошує її назви через "таємницю слідства". Цю інформацію також підтвердили дружина опозиціонера Юлія Навальна і юрист Фонду боротьби з корупцією Іван Жданов. За їхніми словами, у поліції заявили, що знайдена отрута небезпечна не лише для Навального, але й для інших людей. Що важливо розуміти, лікарі цю версію не підтверджують та кажуть про п’ять робочих діагнозів, передає ONLINE.UA з посиланням на Meduza.

Окрім того, дружина політика наголосила, що її чоловіка не дозволяють транспортувати до Німеччини. На її думку, лікарі тягнуть час, щоб отруту не можна було відстежити в організмі. Щодо назви речовини, то її не розголошують через "таємницю слідства". Головний лікар лікарні швидкої допомоги № 1 Омська Олександр Мураховський повідомив, що медики відпрацьовують п'ять робочих діагнозів стану Олексія Навального. Деталей він не назвав.

"Але можу сказати, що вони всі робочі, ми всі їх відпрацьовуємо. Їх відпрацьовують реаніматологи, їх відпрацьовують неврологи, їх відпрацьовують нейрофізіологи", - наголосив Мураховський.

Як уже зазначалося, що у лікарні інформацію про виявлену поліцією небезпечну речовину не підтверджують. Мовляв, вірять результатам аналіз з лабораторії, а вони негативні.

"Раніше фахівці виключили варіант з інсультом, епілепсією, та пухлиною у мозку. Медики дійшли до висновку, що симптоми, які були в опозиціонера – втрата свідомості, підвищене слиновиділення, відсутність підвищення внутрішньоклітинних ферментів у крові – свідчать про те, що це результат токсичного впливу. Ці симптоми, зазначили в лікарні, підходять під отруєння нейролептиками", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, штаб Навального дуже швидко відреагував на пропозицію команди Володимира Путіна - він попросив Кремль посприяти переміщенню опозиціонера за кордон на лікування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?