Нарешті стало відомо, чому Зеленський ходив до НАБУ та ГПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Нарешті стало відомо, чому Зеленський ходив до НАБУ та ГПУ

Нарешті стало відомо, чому Зеленський ходив до НАБУ та ГПУ
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський, спілкуючись з працівниками Генпрокуратури і НАБУ запевнив, що на них не буде тиску зі сторони Офісу президента, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми дійсно поважаємо вашу професію, кожного з вас. Я хотів би з вам особисто познайомитись з кожним. Але поки мало часу для цього. Але хотів би вас привітати. Хотів би вам сказати, що сьогодні такий запит суспільства на перемогу справедливості, для того, щоб усі корупціонери були за гратами. А це вже тільки ваші повноваження, ваш професіоналізм і ваша енергія… Ми приїхали, щоб вас зарядити цією енергією. Щоб ви розуміли, що ми на вас впливати не будемо і не хочемо", - запевнив президент.

Український лідер наголосив, що хоче, щоб всі корупціонери, всі топкорупціонери дійсно відповідали законодавству, щоб вони дійсно заслужені вироки отримали, тому що "нам суспільство це вже ніколи не пробачить. А зараз у нас є великий шанс".

 Глава держави також попросив, щоб працівники ГПУ, САП і НАБУ зверталися в Офіс президента, якщо хтось буде чинити на них тиск. Він попросив доводити свої справи до суду.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський та його радники більшу частину літа намагалися знайти спосі б відмовити президенту США Дональда Трампа у справі Байденів, не образивши його.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?