Нарешті стало відомо, хто очолить партію «Слуга народу»
Категорія
Політика
Дата публікації

Нарешті стало відомо, хто очолить партію «Слуга народу»

Нарешті стало відомо, хто очолить партію «Слуга народу»

Пропрезидентську партію «Слуга народу», яка на сьогоднішній день вважається безумовним лідером електоральних симпатій в Україні, очолить політтехнолог Дмитро Разумков. Цю інформацію підтвердив сам Разумков на сьогоднішній прес-конференції, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

«Не так давно пройшов з’їзд партії «Слуга народу». Були проведені зміни в керівництві. Іван Баканов в зв’язку з тим, що він пішов на державну службу, не може займати далі займати цю посаду, тому партія довірила виконувати ці функції мені», – заявив Разумков.

Головою виборчого штабу партії призначено Олександра Корнієнка. Він розповів, що кандидатів у майбутні депутати від партії «Слуга народу» будуть шукати серед 600 тисяч волонтерів, які реєструвалися перед президентськими виборами на сайті Володимира Зеленського. При цьому у партії не заперечують проти включення до виборчого списку кількох діючих нардепів, «які відмічені якісною діяльністю».

Нові кандидати в депутати, яких набиратимуть через інтернет, повинні будуть пройти трьохетапну перевірку – в тому числі перевірку «добропорядності».

Нагадаємо, що олігарх Ігор Коломойський вже зізнався, кому з політиків він збирається допомагати на майбутніх парламентських виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?