Нарешті стало відомо, коли Зеленський розсекретив намір стати президентом
Категорія
Політика
Дата публікації

Нарешті стало відомо, коли Зеленський розсекретив намір стати президентом

Нарешті стало відомо, коли Зеленський розсекретив намір стати президентом
Джерело:  АрміяInform

Актор та сценарист студії "Квартал 95" Олександр Пікалов в інтерв’ю "Armyinform" зізнався, що команда кварталу нічого не знала про рішення Володимира Зеленського взяти участь у президентських виборах. Для колег українського лідера тоді це стало повною несподіванкою, передає ONLINE.UA.

За словами Пікалова, команда дізналася про рішення Зеленського, коли в Черкасах він записав відеозвернення.

"Плітки ходили, але ми завжди жартували на цю тему і не сприймали її всерйоз, бо й сам Володимир до останнього карти не розкривав", – наголосив комік.

Однак після запису відеозвернення, "кварталівці" зрозуміли, що тепер "все змінюється". Олександр Пікалов розповів, що "кварталівці" побачили "шалену підтримку" серед українців.

"Жарти жартами, а ми побачили шалену підтримку, зрозуміли, що українці вірять у нього, в зміни, на які так давно чекають. Нині людина, яка ніколи не займалася політикою і стала президентом – це вже зміни", - зазначив Пікалов.

Комік додав, що Зеленському непросто, але він "не може підвести".

Варто нагадати, що за кілька хвилин до Нового 2019 року на телеканалі "1+1" замість виступу Президента України Петра Порошенка зі святковими вітаннями виступив колишній лідер "Кварталу 95" Володимир Зеленський. Він заявив, що йде у президенти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Квартал 95 прокоментував свій скандальний виступ з хором Верьовки. У студії назвали пісню про підпал будинку Гонтаревої гострою політичною сатирою, підкресливши, що гумор — їх головна зброя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?