Наркотики і зради: чому насправді розлучилися Майлі Сайрус та Ліам Хемсворт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Наркотики і зради: чому насправді розлучилися Майлі Сайрус та Ліам Хемсворт

Наркотики і зради: чому насправді розлучилися Майлі Сайрус та Ліам Хемсворт
Джерело:  online.ua

Скандальна співачка Майлі Сайрус і голлівудський актор Ліам Хемсворт озвучили взаємні звинувачення після розриву їхніх багаторічних стосунків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання TMZ.

Анонімні джерела, які знайомі з ситуацією, що склалася, кажуть, що в розриві Ліам та Майлі звинувачують одне одного. Сайрус і її друзі стверджують, що акторка до останнього боролася за їхній з Хемсвортом шлюб, але актор зловживає алкоголем і наркотиками, з чим Сайрус не змогла змиритися.

 "Знайомі актора Ліама Хемсворта стверджують, що це лише спроба акторки приховати справжню причину розлучення - її численні зради", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що зразу ж після розриву з чоловіком Майлі Сайрус підловили за поцілунком з дівчиною - відомою американською блогеркою.

Трохи згодом сам Ліам прокоментував розлучення із співачкою.

 "Всім привіт. Хочу сказати, що я і Майлі роз’їхалися. І я бажаю їй тільки щастя, здоров’я і йти вперед. Це наша особиста справа, і я не давав і не буду давати жодних коментарів журналістам і ЗМІ. Будь-які повідомлення і мої цитати – помилкові. Світ і любов", – написав актор.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  епатажна американська поп-виконавиця Майлі Сайрус та діджей Марк Ронсон презентували кліп, який раніше знімали у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?