Наробив справ: волонтери дізналися про інцидент з бойовиком Гіві
Категорія
Події
Дата публікації

Наробив справ: волонтери дізналися про інцидент з бойовиком Гіві

Наробив справ: волонтери дізналися про інцидент з бойовиком Гіві
Джерело:  online.ua

Ватажок банди бойовиків ДНР "Сомалі" Михайло Толстих з позивним "Гіві" влаштував розборки в Донецьку і перебрався в район Маріуполя.


Про це за даними розвідки заявили волонтери проекту "Повернись живим" Дарина Бура і Андрій Римарук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на їх Facebook.


Читайте також: Одіозний бойовик ДНР сплив після довгого затишшя: в мережі їдко іронізують


"Не сидиться йому на місці. Днями в Донецьку він щось не поділив зі своїми заступниками. Подейкують, що дійшло до збройного зіткнення і після того його ніхто не бачив, але почули в радіоперехопленні на Маріпольському напрямку. Розвідка каже, що бойовик приїхав на узбережжя Азовського моря здійснювати провокації проти ВСУ, змушуючи наших військових відкривати вогонь по мирному населенню на окупованій території, так як місцеві бунтують проти терористів, не дозволяючи їм стріляти по мирним поселеням", - йдеться в повідомленні.


У мережі обговорили передислокацію одіозного бойовика. Так, Pepe news резюмував інформацію: "Дно. Бойовик Гіві влаштував збройні розборки в Донецьку і втік під Маріуполь, - волонтери".



Віталій: "Його ж три рази підривали? Хіба ні?".


Багато інші користувачі згадали ватажка банди ДНР "Спарта" Арсена Моторолу Павлова, якого восени підірвали в ліфті власного будинку. НІКІТІН МИХАЙЛО: "Ліфт рушив, панове присяжні".


Сергій Нікітін: "Може його в ліфті хотіли прокатати?"


Як повідомляв ONLINE.UA,  ватажки бойовиків так званих ДНР і ЛНР погрожували Гіві розправою за розкрадання "держмайна" у вигляді швидкої "зустрічі з Моторолою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?