Народилося наше щастя: популярна українська співачка стала мамою в перший раз
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Народилося наше щастя: популярна українська співачка стала мамою в перший раз

Народилося наше щастя: популярна українська співачка стала мамою в перший раз
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Світлана Тарабарова стала мамою в перший раз. Зірка народила первістка в одному з київських пологових будинків, про що повідомила своїм шанувальникам в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Світлана опублікувала годинник, на яких показала час народження малюка.

"23:25 - час, коли народилося наше щастя", - зворушливо підписала новоспечена мама знімок.

У прес-службі співачки повідомили, що Світлана Тарабарова та її новонароджений син, який з'явився на світ у приватній клініці "Лелека", відчувають себе добре. У найближчі дні їх випишуть додому.

Слід зазначити, що відразу ж після пологів Світлана Тарабарова презентувала фанатам нову пісню під назвою "Добре серце". Вона присвятила її мамам і всім, хто відчуває безмежну любов до дітей.

Нагадаємо, чоловіком Світлани Тарабарової є продюсер Олексій Бондар. Подружня пара довгий час приховувала той факт, що в їхній родині буде поповнення. Тільки на шостому місяці "цікаве положення" співачки було розсекречено. Тоді зоряна мама зізналася, що довгий час і сама не знала про вагітність - ранній токсикоз вона "лікувала" активованим вугіллям, а набір ваги усувала дієтою.

"Я почала пити активоване вугілля, дотримувалася рисової дієти. А потім дзвоню своєму лікарю, і вона цікавиться:"Світланка, а ви тест зробили?". Я кажу:" О, чудова ідея!". І о четвертій ранку побачила довгоочікувані дві смужки. Розбудила Льошу в повній ейфорії. Звичайно, ми вже не заснули: сміялися, плакали, будували плани - загалом, ми були щасливі", - раніше розповідала Тарабарова про початок своєї материнської історії шанувальникам.

Як повідомляв ONLINE.UA, 39-річна голлівудська актриса Кейт Хадсон з дня на день стане мамою втретє. Зірка опублікувала в соцмережі фото, на якому показала свій величезний живіт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?