Народна декларація про мир набрала понад 100 тис підписів, - Розумна Сила
Категорія
Економіка
Дата публікації

Народна декларація про мир набрала понад 100 тис підписів, - Розумна Сила

Народна декларація про мир набрала понад 100 тис підписів, - Розумна Сила
Джерело:  golos.ua

Всеукраїнська підписна кампанія політичної партії «Розумна Сила» на підтримку припинення війни отримала вже сьогодні понад 100 тис підписів українців, збір яких ще досі триває. Про це 1 жовтня на прес-конференції в ІА «ГолосUA» заявив лідер політичної сили Олександр Соловйов, повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на ІА «ГолосUA».

Також партія заручилася підтримкою європейських політиків в реалізації своєї мирної ініціативи. Весь минулий тиждень керівники політичної сили провели у Берліні, де зустрічалися з німецькими парламентарями і заручилися їхньою підтримкою в реалізації своєї мирної програми з припинення війни на Донбасі.

«Наші партнери висловили готовність сприяти нашому мирному плану. Зокрема, запевнили, що підтримують ініціативу підписання Народної декларації про мир і вважають це тим реальним кроком, який здатний об'єднати людей», – повідомив голова партії Олександр Соловйов.

На зустрічах з німецькими політиками делегація «Розумної Сили» повідомила про напади на партію та погрози її прихильникам. У свою чергу, депутати Бундестагу запевнили, що не залишать факти переслідування партії без уваги.

«Ми домовилися про взаємний обмін інформацією, моніторинг фактів репресій проти українських політиків і активістів, які відстоюють мир. Депутати Бундестагу висловили готовність виступати з заявами в разі такого тиску і запросили нас озвучити свою позицію в ПАРЄ», – розповів голова політичної сили.

Він звернув увагу на те, прості українці, вже давно розібралися, що до чого і прагнуть миру. На підтвердження своїх слів він показав журналістам коробки з підписами українців, зазначивши, що, з огляду на колосальний відгук громадян, очікується отримати не менше 1 млн підписів.

Нагадаємо, 14 вересня керівництво політичної партії «Розумна Сила» заявило про народне віче для відновлення миру на всій території України і закликало всіх громадян звертатися в партію для підписання народної декларації про мир.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?