Народного депутата підстрелили неподалік Одеси: подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Народного депутата підстрелили неподалік Одеси: подробиці

Народного депутата підстрелили неподалік Одеси: подробиці
Джерело:  Думська

В ході конфлікту, який виник вчора ввечері в готелі села Санжійка Овідіопольського району Одеської області, було поранено народного депутата з фракції «Блок Петра Порошенка» Олександра Урбанського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання «Думская».

За словами брата депутата, Анатолія Урбанського, напад не пов’язаний з політикою, а є суто побутовим конфліктом.

«Стріляли в мого брата. Він заступився за свою дружину, до якої з образами чіплявся директор приватного готелю. Брат приїхав туди з дружиною на запрошення друзів. Постріл із травматичної зброї був проведений у ногу, є проникаюче поранення», – заявив Анатолій Урбанський.

Відомо, що стрілянина сталася в готелі «Хуторок у Зіни», власником якого є колишній голова Білгород-Дністровської райдержадміністрації Володимир Зінченко. Він очолював районну владу у 2010 році і був звільнений з посади після корупційного скандалу.

Олександр Урбанський відомий тим, що формально є найбагатшим народним депутатом України, якщо брати до уваги податкову декларацію. За даними видання «Новое время», він задекларував майна та грошей на 2,48 млрд гривень.

Нагадаємо, що нещодавно неприємний інцидент в Одесі трапився з іншим народним депутатом – Мустафою Найємом. Його облили нечистотами «тітушки», пов’язані з сумнівним будівництвом на місці «Літнього театру».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?