Народну артистку України Софію Ротару екстрено госпіталізували - ЗМІ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Народну артистку України Софію Ротару екстрено госпіталізували - ЗМІ

Народну артистку України Софію Ротару екстрено госпіталізували - ЗМІ
Джерело:  online.ua

Під час виступу на корпоративному заході в Росії Народна артистка України Софія Ротару втратила свідомість, в зв'язку з чим її екстрено госпіталізували в лікарню, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

Повідомляється, що 71-річна артистка, незважаючи на погане самопочуття, завершила свій виступ, але після відчула сильне запаморочення і втратила свідомість вже в гримерці. Її госпіталізували в одну з клінік Уфи. Відомо, що на даний момент Софія Михайлівна знаходиться в реанімації.

Одна зі співробітниць клініки, в яку госпіталізували Ротару, розповіла, що у співачки стався різкий стрибок тиску, через який вона навіть тимчасово втратила пам'ять. За словами медсестри, Софія Михайлівна не розуміла де знаходиться і не впізнавала людей.

"Зараз Софії Михайлівні краще, пам'ять повернулася, голова не паморочиться, але ми вирішили ще кілька днів її поспостерігати, не відправляти в дорогу, не ризикувати. У неї не інсульт, вона розмовляє, з промовою все добре", - також повідомили медики.

Директор Софії Ротару прокоментував її госпіталізацію. Він запевнив, що з Софією Михайлівною вже все гаразд.

"З Софією Михайлівною все в порядку, було просто невелике підвищення тиску після приватного концерту в Уфі через спеку. За протоколом чергувала швидка допомога. Попросили медиків виміряти тиск і допомогти його знизити. Артистка в порядку, зараз вилетіла в Москву, повинна вже приземлитися", - сказав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві потрапив до лікарні радянський і російський співак Йосип Кобзон, у якого ще в 2005 році було діагностовано онкозахворювання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?