"Народжуємо новини" на фестивалі писанок: ONLINE.UA виставив свій експонат
Категорія
Культура
Дата публікації

"Народжуємо новини" на фестивалі писанок: ONLINE.UA виставив свій експонат

"Народжуємо новини" на фестивалі писанок: ONLINE.UA виставив свій експонат
Джерело:  online.ua

Портал ONLINE.UA взяв участь у фестивалі писанок, що триває на Софійській площі. Тут найкращі художники та усі охочі з різних регіонів України мали можливість долучитися до художнього оформлення великодніх писанок розміром від 5 см до 2 м.

Виставка національного мистецтва зі столиці поїде у подорож протягом року по всій Україні та навіть Європі. 585 художників представили авторські і традиційні писанки, а також дитячі роботи.

Від команди ONLINE.UA сестри Тіна та Ольга Ватаву також вирішили взяти участь у фестивалі писанок, представивши писанку "Народження новин".

"Ми хотіли показати, як відбувається процес народження новин. Зараз Україна переживає дуже багато етапів становлення і всюди в соціальних мережах та по телебаченню люди обговорюють останні новини, діляться ними, коментують, шерять. Та хто стоїть за цими новинами? Такі ж люди, але в них є справжня зброя, зброя сильніша за будь-яку у всесвіті – це слово. Тож вміння правильно донести останні новини, розповісти правду, поділитися інформацією – це справжнє мистецтво. Ми захотіли висловити свою подяку тим, чиї імена пишуть маленькими літерами десь під статтями, та зробити їм такий подарунок у вигляді величезної писанки, яку зможуть побачити українці і не тільки", - розповіла Тіна Ватаву.

Фестиваль писанок 2017 триває з 8 до 23 квітня на Софійській площі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?