Наша королева: Бейонсе підкорила фанатів відвертим нарядом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Наша королева: Бейонсе підкорила фанатів відвертим нарядом

Наша королева: Бейонсе підкорила фанатів відвертим нарядом
Джерело:  online.ua

Популярна американська співачка Бейонсе після тривалого гастрольного туру повернулась в Instagram та почала частіше хизуватись своїми незвичними сексуальними образами, які не перестають дивувати прихильників зірки, передає ONLINE.UA.

Цього разу красуня опублікувала фото, на якому красується в ефектному і доволі відвертому наряді: Бейонсе одягнула суцільний леопардовий костюм, який складався з піджака-боді, під яким виднілась тонка водолазка. А високі ботфорти, які ремінцями з’єднувались з верхом та великий капелюх з "віконцем" незвично доповнили образ.

Декілька світлин, які вже опублікувала виконавиця, привели фанатів у захват. Однак знайшлися й ті, яким образ Бейонсе не сподобався взагалі.

"Яка ж ти красуня; неймовірно стильно та вишукано; чудова фігура - ти наша королева; який несмак, ніколи б собі нічого подібного не купила; привертає увагу, але це вже занадто; Бейонсе просто на висоті; класний лук", - пишуть шанувальники красукні в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  американська співачка Бейонсе і її чоловік репер Jay-Z випустили спільний альбом під назвою Everything is Love, а також кліп на пісню Apeshit, зйомки якого проходили в Луврі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?